CARA BELI ONLINE (PENGHANTARAN PERCUMA) TIADA COD

 • 1. Tempahan : SMS NAMA,ALAMAT, PRODUK DAN KUANTITI ke nombor 012-2604959.atau isi borang online di bawah.
 • 2. Pembayaran : SMS dan email (borang online) akan dibalas dengan maklumat pembayaran.
 • 3. Pengesahan Pembayaran : Untuk pembayaran online, sila letak email (zukawaii at gmail dot com)pada ruangan email penerima di dalam borang transaksi untuk auto-pengesahan bayaran...Bayaran akan disahkan serta merta..Pihak bank akan menghantar email pembayaran kepada saya.
 • Untuk pembayaran di mesin atm, anda hanya perlu maklumkan pada saya TARIKH dan MASA pembayaran..Pengesahan bayaran akan dibuat SEHARI SELEPAS pembayaran (statement bank diupdate 24 jam sekali).
Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. PosLaju percuma bg pembelian produk melebihi satu unit! Sabah Sarawak pos parcel percuma

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK..zukawaii at gmail dot com

 


This contact form was created by Freedback.

Wednesday, February 25, 2009

DEFINISI MINYAK KELAPA DARA


Minyak kelapa dara bermaksud, minyak yang dikeluarkan dari buah kelapa cukup matang melalui proses khas dengan tidak merosakkan struktur asal atau khasiat semulajadi minyak kelapa yang terdapat di dalam buah kelapa tersebut.

Minyak Kelapa Dara Asli BioAsliDiproses secara semulajadi tanpa haba dan bahan kimia yang lain. Terdapat sekurang-kurangnya 9 jenis asid lemak (Medium Chain Fatty Acids) iaitu asid caproic, caprylic, capric, lauric, myristic, stearic, oleic dan linoleic. Kajian sains menunjukkan ianya amat berguna untuk kesihatan manusia sama ada bayi, kanak-kanak, dewasa warga tua lelaki atau wanita. Sesuai diminum, disapu pada kulit seluruh badan, boleh dijadikan minyak rambut atau boleh digunakan semasa suami isteri "bersama'' dengan melumurkannya ke seluruh badan.


4 comments:

 1. saya antara pesakit yang mengalami psoriasis peringkat awal..saya ingin mencuba minyak kelapa dara untuk memastikan penyakit saya ini berkurangan dan terus hilang dr diri saya.bolehkah saya mendapat sample untuk saya mencuba terlebih dahulu?dan di mana saya boleh mendapatkan produk ini? adakah ia perlu diminum atau hny disapu ditempat berkenaan?

  ReplyDelete
 2. Salam...Saya boleh beri sampel..Sila hubungi saya, 0133207184.Untuk psoriasis, paling baik jika di sapu dan di makan..healing luar dan dalam.InsyaALLAH...

  ReplyDelete
 3. Saya pn ada msalah yg sma..tp xteruk sgt..nk jga mncuba..mcm na nk bli ye

  ReplyDelete
 4. Nadiya boleh isi form kat atas blog ni dear :)

  ReplyDelete