CARA BELI ONLINE (PENGHANTARAN PERCUMA) TIADA COD

  • 1. Tempahan : SMS NAMA,ALAMAT, PRODUK DAN KUANTITI ke nombor 012-2604959.atau isi borang online di bawah.
  • 2. Pembayaran : SMS dan email (borang online) akan dibalas dengan maklumat pembayaran.
  • 3. Pengesahan Pembayaran : Untuk pembayaran online, sila letak email (zukawaii at gmail dot com)pada ruangan email penerima di dalam borang transaksi untuk auto-pengesahan bayaran...Bayaran akan disahkan serta merta..Pihak bank akan menghantar email pembayaran kepada saya.
  • Untuk pembayaran di mesin atm, anda hanya perlu maklumkan pada saya TARIKH dan MASA pembayaran..Pengesahan bayaran akan dibuat SEHARI SELEPAS pembayaran (statement bank diupdate 24 jam sekali).
Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. PosLaju percuma bg pembelian produk melebihi satu unit! Sabah Sarawak pos parcel percuma

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK..zukawaii at gmail dot com

 


This contact form was created by Freedback.

Sunday, March 1, 2009

LUKA KEMALANGAN


Pengalaman khas En. Ishak- Luka Kemalangan Jalan Raya

Saya mengalami kemalangan motor dan sebahagian besar kulit dan daging tangan serta lutut saya luka tersagat di atas jalan. Saya mengalami luka kemalangan yang agak teruk. Walaupun begitu saya tidak mengambil atau menggunakan sebarang ubat termasuk ubat tahan sakit untuk mengatasi rasa sakit dan luka yang saya alami. Saya hanya menggunakan 100% VCOP (Minyak Kelapa Dara Pure) sebagai ubat untuk diminum dan disapu ke atas luka tersebut. Menakjubkan...saya dapati bahagian yang luka tidak mengalami jangkitan kuman, berair atau bernanah. Ia juga mengering dengan kadar yang cepat. Kandungan minyak laurik dan minyak caprik bersifat antiviral, antibakterial dan antiprotozoal yang terdapat sekitar 50% dalam Minyak Kelapa Dara akan bertindak sebagai pelindung dan perawat kulit. Ia akan meresap jauh ke dalam kulit dan membunuh segala virus, bakteria dan protozoa yang menjadi punca luka bernanah serta berbau menurut kenyataan Dr Joseph Mercola (pengarang Total Health Program) dan Rachael Droege (kedua-duanya merupakan pakar kesihatan).

Ia juga cepat kering dan kesan parut akan semakin menghilang dengan kadar yang cepat. Parut akan tertanggal dengan sendiri. Minyak kelapa dara bukan sahaja memberikan kelegaan sementara kepada kulit, tetapi ia juga membantu memulihkan dan memperbaiki kulit, dan ini tidak dapat dilakukan oleh sebarang jenis losyen. Ia berperanan mengembalikan keremajaan pada kulit dengan menanggalkan sel-sel luaran kulit yang mati. Minyak kelapa dara akan meresap jauh hingga ke lapisan bawah kulit dan akan menguatkan lapisan tisu berkenaan. Akhirnya kulit akan menjadi lembut serta sihat ‘bercahaya’.

Dengan menyapu minyak VCO di waktu pagi, petang dan sebelum masuk tidur di bahagian luka, ianya tidak terasa rentan atau tegang kulit (perit). Kadar mengering luka juga pantas dari biasa. Dalam keadaan tertentu Minyak kelapa dara mampu memulihkan kulit yang rosak atau kulit yang dijangkiti penyakit, membantu melega dan menyamankan gejala ekzema, psoriasisn serta jangkitan kulat. Sebenarnya asid lemak antiseptik pada minyak kelapa dara mampu membantu mencegah infeksi kulat dan bakteria pada kulit ketika mengambilnya dalam makanan dengan kadar tertentu maupun dipakai secara langsung pada kulit. Ini terbukti pada apa yang berlaku terhadap orang-orang Polinesia yang menggunakan dengan teratur jarang sekali diganggu oleh infeksi kulit atau jerawat.

Minyak Kelapa Dara samada Pure atau + Honey jika diminum akan dapat membantu menguatkan sistem imunasi tubuh dengan keupayaan tubuh menukar minyak laurik dan asid caprik kepada monolaurin dan monocaprin yang bertindak membunuh virus, bakteria dan protozoa dengan cara ia menghancurkan lapisan lipids dan phospholipids virus tersebut. Saya masih meneruskan rawatan (disapukan pada parut & diminum). Seakan ada tanda - tanda positif bahawa kesan parut juga semakin hilang. Jika anda inginkan kesan pemulihan maksima, anda perlu memilih minyak yang benar-benar berkualiti, bebas dari sebarang bahan kimia, tidak dinyah warna serta tidak terhidrogen. Kesemuanya ini hanya terdapat dalam Minyak Kelapa Dara Pure.

No comments:

Post a Comment