CARA BELI ONLINE (PENGHANTARAN PERCUMA) TIADA COD

  • 1. Tempahan : SMS NAMA,ALAMAT, PRODUK DAN KUANTITI ke nombor 012-2604959.atau isi borang online di bawah.
  • 2. Pembayaran : SMS dan email (borang online) akan dibalas dengan maklumat pembayaran.
  • 3. Pengesahan Pembayaran : Untuk pembayaran online, sila letak email (zukawaii at gmail dot com)pada ruangan email penerima di dalam borang transaksi untuk auto-pengesahan bayaran...Bayaran akan disahkan serta merta..Pihak bank akan menghantar email pembayaran kepada saya.
  • Untuk pembayaran di mesin atm, anda hanya perlu maklumkan pada saya TARIKH dan MASA pembayaran..Pengesahan bayaran akan dibuat SEHARI SELEPAS pembayaran (statement bank diupdate 24 jam sekali).
Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. PosLaju percuma bg pembelian produk melebihi satu unit! Sabah Sarawak pos parcel percuma

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK..zukawaii at gmail dot com

 


This contact form was created by Freedback.

Sunday, March 8, 2009

BUASIR

Nama : minta dirahsiakan

Alamat : Jln Kebun Klang Sel

Saya telah menghidapi penyakit ini sejak 5 tahun yang lalu, mengikut pakar kesihatan, membuang air besar setiap hari terutamanya di waktu pagi memang di galakkan untuk memastikan kesihatan tubuh kita, ini kerana toksid dalam badan dapat di keluarkan ketika proses perkumuhan berlaku. Namun bagi saya ianya seumpama mimpi ngeri kerana saya terpaksa mengalami kesakitan ketika membuang air besar..

Saya pernah mendengar petua bagi memudahkan kita membuang air besar ialah dengan meminum minyak, untuk meminum minyak yang sedia ada saya terpaksa berfikir 2 kali kerana bimbang dengan kadar kolestrol yang terdapat dalam minyak masak, akhirnya setelah membaca parincian mengenai kandungan minyak kelapa dara keluaran Bio-Asli, saya mengambil keputusan untuk mencuba produk tersebut. Syukur kehadrat illahi kerani panyakit saya sudah pulih. Saya tetap meneruskan amalan meminum Minyak Kelapa Dara + H.Sauda (VCOHS) sehingga kini, kerana selain dari memulihkan penyakit buasir, sistem imunasi tubuh saya juga menjadi bertambah baik.

Setelah mengalami hasil yang memuaskan saya turut mengesyorkan kepada seorang m.cik dimana menantunya juga menghadapi masalah yang sama, selepas beberapa minggu, m.cik tersebut telah menghubungi saya untuk mengucapkan terima kasih.

No comments:

Post a Comment