CARA BELI ONLINE (PENGHANTARAN PERCUMA) TIADA COD

  • 1. Tempahan : SMS NAMA,ALAMAT, PRODUK DAN KUANTITI ke nombor 012-2604959.atau isi borang online di bawah.
  • 2. Pembayaran : SMS dan email (borang online) akan dibalas dengan maklumat pembayaran.
  • 3. Pengesahan Pembayaran : Untuk pembayaran online, sila letak email (zukawaii at gmail dot com)pada ruangan email penerima di dalam borang transaksi untuk auto-pengesahan bayaran...Bayaran akan disahkan serta merta..Pihak bank akan menghantar email pembayaran kepada saya.
  • Untuk pembayaran di mesin atm, anda hanya perlu maklumkan pada saya TARIKH dan MASA pembayaran..Pengesahan bayaran akan dibuat SEHARI SELEPAS pembayaran (statement bank diupdate 24 jam sekali).
Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. PosLaju percuma bg pembelian produk melebihi satu unit! Sabah Sarawak pos parcel percuma

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK..zukawaii at gmail dot com

 


This contact form was created by Freedback.

Sunday, March 8, 2009

MASALAH GINJAL KENCING TAK LAWAS

Nama : En.Aziz

Alamat : Bukit Canggang, Selangor


Saya merupakan seorang pemandu dan ianya membuatkan saya sering balik lewat malam. Kerja yang berat dan kurang tidur menjadikan badan saya sering letih dan lesu, saya juga sukar untuk bangun pagi, Jari saya juga menjadi pecah-pecah akibat mengangkat barang yang berat, selain itu tumit saya turut pecah malahan buku lali saya menjadi kematu. Yang lebih merisaukan saya ialah saya menghidapi penyakit kencing tidak lawas.

Keletihan yang saya alami menjadikan tangungjawab saya sebagai suami menjadi sedikit terabai, hubungan saya dan anak-anak juga agak renggang. Lama-kelamaan saya sedar bahawa saya mesti menjaga kesihatan saya untuk memastikan keluarga saya sentiasa bahagia.

Dengan mendengar perbualan dari rakan-rakan mengenai khasiat minyak kelapa dara Bio-Asli saya terus membeli Minyak Kelapa Dara + H.Sauda keluaran syarikat ini. Selepas meminum minyak tersebut saya mendapati saya tidak lagi mengalami kencing tidak lawas, badan semakin sihat dan bertenaga, tidak lagi mengantuk ketika memandu, tidur lebih lena & kemampuan seksual saya juga semakin meningkat. Selain dari minum saya turut menyapu minyak kelapa dara + h.sauda (VCOHS) di kulit saya yang bermasalah, Alhamdulillah jaringan kulit saya semakin pulih dan tiada lagi bahagian yang pecah-pecah.

No comments:

Post a Comment