CARA BELI ONLINE (PENGHANTARAN PERCUMA) TIADA COD

  • 1. Tempahan : SMS NAMA,ALAMAT, PRODUK DAN KUANTITI ke nombor 012-2604959.atau isi borang online di bawah.
  • 2. Pembayaran : SMS dan email (borang online) akan dibalas dengan maklumat pembayaran.
  • 3. Pengesahan Pembayaran : Untuk pembayaran online, sila letak email (zukawaii at gmail dot com)pada ruangan email penerima di dalam borang transaksi untuk auto-pengesahan bayaran...Bayaran akan disahkan serta merta..Pihak bank akan menghantar email pembayaran kepada saya.
  • Untuk pembayaran di mesin atm, anda hanya perlu maklumkan pada saya TARIKH dan MASA pembayaran..Pengesahan bayaran akan dibuat SEHARI SELEPAS pembayaran (statement bank diupdate 24 jam sekali).
Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. PosLaju percuma bg pembelian produk melebihi satu unit! Sabah Sarawak pos parcel percuma

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK..zukawaii at gmail dot com

 


This contact form was created by Freedback.

Sunday, March 8, 2009

ALLERGI

Nama : Misnah Sariman

Alamat : Batu Caves, Selangor.

Rakan satu pejabat saya mengidap allergic terhadap makanan laut. Setiap kali makan makanan laut, muka beliau akan membengkak sehingga rasa ingin pitam. Justeru itu, saya telah memperkenalkan produk Desaku Bio-Asli iaitu Minyak Kelapa Dara + Habbatus Sauda dan menyarankan agar beliau minum produk tersebut mengikut sukatan yang telah ditetapkan. Selepas seminggu menggunakan produk tersebut, muka beliau membengkak kesan tindak balas yang berlaku. Selepas 2 minggu, bengkak di muka beliau mulai berkurangan sedikit demi sedikit sehingga pulih sepenuhnya. Setelah berjaya menghabiskan sebotol produk tersebut, kawan saya cuba menguji keberkesanan produk. Beliau telah makan makanan laut iaitu kerang untuk melihat kesannya. Hasilnya, beliau mendapati bengkak yang selalunya terjadi di bahagian muka hanya terdapat di sekitar mata sahaja. Satu perkembangan yang positif. Justeru itu, beliau meneruskan amalan minum Minyak Kelapa Dara + Habbatus Sauda. Alhamdulillah, kini beliau sudah boleh makan makanan laut dan tidak mengalami allergic seperti yang dialami sebelum ini.

No comments:

Post a Comment