CARA BELI ONLINE (PENGHANTARAN PERCUMA) TIADA COD

  • 1. Tempahan : SMS NAMA,ALAMAT, PRODUK DAN KUANTITI ke nombor 012-2604959.atau isi borang online di bawah.
  • 2. Pembayaran : SMS dan email (borang online) akan dibalas dengan maklumat pembayaran.
  • 3. Pengesahan Pembayaran : Untuk pembayaran online, sila letak email (zukawaii at gmail dot com)pada ruangan email penerima di dalam borang transaksi untuk auto-pengesahan bayaran...Bayaran akan disahkan serta merta..Pihak bank akan menghantar email pembayaran kepada saya.
  • Untuk pembayaran di mesin atm, anda hanya perlu maklumkan pada saya TARIKH dan MASA pembayaran..Pengesahan bayaran akan dibuat SEHARI SELEPAS pembayaran (statement bank diupdate 24 jam sekali).
Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. PosLaju percuma bg pembelian produk melebihi satu unit! Sabah Sarawak pos parcel percuma

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK..zukawaii at gmail dot com

 


This contact form was created by Freedback.

Sunday, March 8, 2009

MIGRAIN

Nama : Syed

Seorang pelanggan yang bernama Syed telah lama menderita sakit migrain iaitu sejak 5 tahun yang lalu. Sakit migrain yang dialaminya sangat mengganggu tugas dan aktiviti sehariannya.

Apabila Syed mendapat tahu tentang produk MKD Bio-Asli, beliau mengambil keputusan untuk mencuba produk MKD Bio-Asli dari stokis yang berdekatan iaitu Haji Mastor dari Kapar, Perak dan telah mendapatkan produk tersebut setiap bulan. Ketika ditanya mengapa Syed membeli produk tersebut setiap bulan, beliau menerangkan bahawa keadaan penyakit yang dialaminya sangat teruk dan ini adalah sebagai satu ikhtiar beliau untuk sembuh. Beliau telah mengambil MKD + Habbatus Sauda' 1 sudu pagi dan 1 sudu malam tetapi keadaan penyakitnya tidak menunjukkan sebarang perubahan positif. Justeru itu, beliau telah menambah dos dengan meminum 4 sudu MKD + HS pada waktu pagi dan 4 sudu pada waktu malam.

Beliau berasa agak terkejut apabila sakit migrainnya langsung hilang, seperti suatu keajaiban telah berlaku. Beliau berasa sangat bersyukur ke hadrat Illahi kerana sudah pulih daripada penderitaan itu. Kini, beliau tetap mengamalkan pengambilan MKD + HS sebagai makanan tambahan.

No comments:

Post a Comment