CARA BELI ONLINE (PENGHANTARAN PERCUMA) TIADA COD

  • 1. Tempahan : SMS NAMA,ALAMAT, PRODUK DAN KUANTITI ke nombor 012-2604959.atau isi borang online di bawah.
  • 2. Pembayaran : SMS dan email (borang online) akan dibalas dengan maklumat pembayaran.
  • 3. Pengesahan Pembayaran : Untuk pembayaran online, sila letak email (zukawaii at gmail dot com)pada ruangan email penerima di dalam borang transaksi untuk auto-pengesahan bayaran...Bayaran akan disahkan serta merta..Pihak bank akan menghantar email pembayaran kepada saya.
  • Untuk pembayaran di mesin atm, anda hanya perlu maklumkan pada saya TARIKH dan MASA pembayaran..Pengesahan bayaran akan dibuat SEHARI SELEPAS pembayaran (statement bank diupdate 24 jam sekali).
Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. PosLaju percuma bg pembelian produk melebihi satu unit! Sabah Sarawak pos parcel percuma

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK..zukawaii at gmail dot com

 


This contact form was created by Freedback.

Sunday, March 8, 2009

KURAP

Nama : minta dirahsiakan

Saya merupakan salah seorang stokis Bio-Asli dan mempunyai seorang anak buah yang mengalami sakit kurap di leher, telinga dan kepala. Saya berasa segan kerana saya mempromosikan produk Bio-Asli kepada orang ramai sedangkan anak buah saya sendiri menghidap sakit kurap yang teruk.

Suatu hari, saya pergi untuk berjumpa dengannya, lalu saya berikan Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure) kepadanya untuk disapukan di tempat-tempat kurap yang dideritainya.

2 hari kemudian, dia datang berjumpa dengan saya dan menunjukkan leher, telinga dan kepalanya yang sebelum ini terdapat kurap yang teruk, kelihatan licin. Saya berasa amat terkejut melihat keadaannya dan dalam masa yang sama, saya berasa gembira dan bersyukur melihat keadaannya yang semakin pulih. Namun, saya agak terkilan kerana tidak sempat mengambil gambar keadaan kulitnya sebelum menggunakan MKD Bio-Asli untuk dikongsikan bersama orang ramai.

No comments:

Post a Comment